Tanja Van der Wee

Naam:
Tanja Van der Wee
Functie:
Apotheker

Ik werk al sinds 1996 in onze apotheek. Wanneer je zolang in dezelfde gemeenschap werkt, leer je de mensen ook echt wel kennen. Zo heeft de apotheek vaste patiënten die blijven terugkomen en wiens leven en gezondheidssituatie je dan ook echt wel leert kennen en volgen. Dat is heel leuk: zo kan je echt een band opbouwen met de mensen die je verder helpt, dat is anders bij bijvoorbeeld een tijdelijke, vervangende positie.

Ik werk hier ondertussen al meer dan 25 jaar en toch is geen enkele dag hetzelfde. Als apotheker heb je een heel divers takenpakket en zowat alles wat bij deze job komt kijken, doe ik graag. Ons takenpakket breidt ook constant uit: zo was het in het begin vrij onwennig om Covid-testen in de apotheek uit te voeren, maar ondertussen zijn we dat helemaal gewoon. We gaan uitdagingen dus helemaal niet uit de weg! 

Zo vind ik het ook heel belangrijk dat de patiënten echt tevreden en góéd geholpen de deur uit gaan. Ook voor complexere situaties neem ik echt graag mijn tijd, want mensen verdienen gegronde antwoorden op hun vragen. We gaan steeds op zoek naar oplossingen, hoe dan ook.

Heel graag tot ziens, in de apotheek!