Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Assortiment

Naast een ruime voorraad van de meest courante geneesmiddelen, hebben we ook een uitgebreid aanbod aan cosmetica en voedingssupplementen in huis waarover we je uiteraard ook professioneel advies kunnen geven.

COSMETICA

APIVITA, een uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor dames én heren.  Wat het bijzonder en uniek maakt, is de combinatie van al het goede dat de bijen voortbrengen (honing, propolis, koninginnegelei) en essentiële oliën uit zuiderse, op Kreta biologisch geteelde planten en bloemen.  De zon in een potje, een weldaad voor je huid!  Vraag gerust naar staaltjes, daarvan hebben we een ruime voorraad!

Het verzorgingsgamma van LOUIS WIDMER is een gevestigde waarde in de apotheek.  De best mogelijke kwaliteit, een maximale efficiëntie en een optimale huidtolerantie, het originele motto van Louis Widmer, heeft de tand des tijds meer dan doorstaan.  Aangepast aan elk huidtype en prijsgunstig, zo vindt iedereen zijn gading.  Van bijna elke referentie hebben we staaltjes, je kan dus gerust eerst uittesten welk product het best bij jouw huid past.

LA ROCHE POSAY is een dermatologisch gamma dat zich voornamelijk richt naar allerhande huidproblemen zowel bij baby's, kinderen en volwassenen.  Heb je last van acné, een droge huid, een gevoelige huid, eczeem, littekens, irritaties, psoriasis,... dan vind je hier een oplossing.  Vraag zeker ons deskundig advies!

 

MOEDER EN KIND

Van in de moederschoot tot voorbij de pubertijd, wij gaan mee op weg met je 'kleine' spruit!  Wij bieden een ruim aanbod aan en uitmuntend advies over verzorgingsproducten en supplementen voor aanstaande mama's, over de verzorging van je baby, babyvoeding, vitminen, behandeling van builen en schrammen, behandeling van pijn en koorts, wat te doen bij kinderziekten, huidverzorging bij acné, behandeling van luizen,...

 

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een greep uit ons aanbod:

ARKO maakt vitaminen en voedingssupplementen die 100% natuurlijk zijn en maakt daarbij gebruik van biologisch geteelde planten.  Ook koninginnegelei en propolis worden gebruikt om het herstel te bevorderen en de weerstand te verhogen.

BIOLYS MEDICINALE THEE's : een assortiment van ongeveer 40 heilzame, lekkere thee's die je in de winter in de apotheek kan proeven aan onze theebar!  Staaltjes beschikbaar!

DAVITAMON biedt een overzichtelijk aanbod vitaminen voor elke leeftijd.  Met zijn doeltreffende en kwalitatief hoogstaande producten verrijkt met vitamine D en Magnesium biedt Davitamon een goede aanvulling op de voeding.

Jouw levenskwaliteit verbeteren? Het Belgisch bedrijf Solidpharma biedt met het PURE gamma een resultaatgerichte en efficiënte aanpak.  De voedingssupplementen hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

De producten waarin we geloven en die we aanbevelen, zetten we af en toe in de kijker, zowel in de apotheek als op onze facebookpagina!