Structuur: Geautomatiseerde e-mails

Op het tabblad ‘Structuur’ krijgt u in een tabel een overzicht van alle items waaruit uw website bestaat en waaraan u zelf aanpassingen kunt doen.

 

Het getal tussen haakjes na bijvoorbeeld het woord "Geautomatiseerde e-mails" verwijst naar het aantal pagina’s dat onder dit item valt. De hiërarchische structuur van uw website is meteen duidelijk: er zijn een aantal items (Hoofdmenu, Nieuws, ...) waaraan pagina’s gekoppeld zijn. Aan die pagina’s kunnen op hun beurt weer andere pagina's gekoppeld zijn. Wanneer u op het plusteken klikt, voor "Geautomatiseerde e-mails", kunt u dit menu openklappen.

U kunt de items zien die onder de geautomatiseerde e-mails staan. Dit zijn e-mails die automatisch verstuurd worden wanneer bijvoorbeeld uw cliënteel een reservatie maakt op uw website, wanneer u een bestelling heeft geannuleerd,  wanneer u een PIP heeft aangemaakt waarbij dokter en patiënt op de hoogte worden gebracht, ...

U kunt deze geautomatiseerde e-mails eventueel aanpassen. Let op dat u de hashtag-referenties niet ongewenst aanpast. (Meer info over de hashtag-referenties kunt u bij 'Home: Hashtags referentie' vinden.)



Legende:

  •   Dit pictogram toont aan dat de pagina actief staat en dus verschijnt op de front. Wanneer u hierop klikt zal het pictogram veranderen naar . Dit pictogram toont aan dat de pagina op niet-actief staat en dus ook niet zal verschijnen op de front.
  •   Door op dit pictogram te klikken kunt u een bestaande pagina openen om de inhoud ervan aan te passen naar wens. Vergeet niet op te klikken.
  •   Door op dit pictogram te klikken kunt u een kopie maken van een bestaande pagina. Deze wordt geopend met een identieke inhoud als de originele, maar met een andere naam: Kopie van [paginanaam]. Dit is handig wanneer u een pagina wilt aanmaken die weinig verschilt van een bestaande pagina. U kunt de paginanaam veranderen en eventuele aanpassingen uitvoeren. Vergeet niet op  te klikken.

 

Tip: Items die reeds niet-actief staan, aangegeven door , zijn vaak pagina's die nog niet of slechts gedeeltelijk zijn ingevuld. Wanneer u deze toch op actief zet , kunt u best uw site nakijken of er informatie wordt weergegeven. U kunt altijd de pagina's terug op niet-actief zetten , indien dit niet het geval is.