Topmenu: Adressen

Wanneer u op het plusteken klikt, voor 'Topmenu', kunt u dit menu openklappen. U kunt de items zien die onder het topmenu staan.

U ziet "Adressen" staan. Hieronder vindt u een adressenlijst onderverdeeld in categorieën.


 

Door op het plusteken voor "Adressen" te klikken, kunt u dit menu openklappen. Het plusteken is nu veranderd in een minteken. Wanneer u dit menu weer wilt inklappen, klik dan op het minteken.


 

De categorieën bestaan uit artsen en andere hulpverleners. Er zijn voor u ook reeds een aantal persoonlijke pagina’s aangemaakt waarvan u de naam kunt aanpassen en de inhoud kunt toevoegen (om een hulpverlener snel toe te voegen aan deze lijst).


Legende:

  •   Dit pictogram toont aan dat de pagina actief staat en dus verschijnt op de front. Wanneer u hierop klikt zal het pictogram veranderen naar . Dit pictogram toont aan dat de pagina op niet-actief staat en dus ook niet zal verschijnen op de front.
  •   Door op dit pictogram te klikken kunt u een bestaande pagina openen om de inhoud ervan aan te passen naar wens. Vergeet niet op  te klikken.
  • Door op dit pictogram te klikken kunt u een kopie maken van een bestaande pagina. Deze wordt geopend met een identieke inhoud als de originele, maar met een andere naam: Kopie van [paginanaam]. Dit is handig wanneer u een pagina wilt aanmaken die weinig verschilt van een bestaande pagina. U kunt de paginanaam veranderen en eventuele aanpassingen uitvoeren. Vergeet niet op  te klikken.

 
Wanneer u adressen aan de pagina's wenst toe te voegen, klikt u op .
Bij paginainhoud ziet u een tabel staan. Deze kunt u invullen door erin te klikken.
Om de volledige tabel te zien, zodat u deze beter kunt aanpassen, klikt u op het aangegeven pictogram . Om terug te keren naar de kleine weergave klikt u opnieuw op dit pictogram .


 

Tip: Het snel vinden van lokale contactadressen is voor uw cliënteel een grote meerwaarde (uit de uitgevoerde tevredenheidsmeting werd het belang hiervan onderstreept). Indien u wat tijd heeft, is het zeker interessant deze adressen in te vullen.