Prullenbak

Het tabblad 'Prullenbak' is eigenlijk een buffer. Wanneer u per ongeluk iets heeft verwijderd dat u niet had mogen verwijderen, heeft u nog de mogelijkheid om de pagina terug te plaatsen.




Wanneer u klikt op de "Prullenbak" kunt u alle pagina's zien die verwijderd zijn. Hierbij gaat het niet enkel om aanpassingen die aan uw eigen website zijn gebeurd maar ook om aanpassingen die op hoger niveau zijn gebeurd (bv. aan alle myPharmawebsites). Op deze laatste heeft u met uw inloggegevens geen invloed.

Aanpassingen die enkel aan uw eigen website zijn gebeurd kunt u ongedaan maken via deze prullenbak. U vinkt hierbij de aanpassing aan in het lege vierkantje en klikt dan op . De pagina zal dan terug op zijn oorspronkelijke plaats terechtkomen.


U kunt de aanpassingen ook uit de prullenbak verwijderen door ze aan te vinken en vervolgens op te klikken. Let op: u kunt deze aanpassingen dan niet meer terugplaatsen op uw website.

Er is een mogelijkheid om alle aanpassingen te verwijderen die ouder zijn dan X aantal dagen. Vul het aantal dagen in en klik op .